Baltic casings banneris

Avių žarnos

Iki šiol natūralios žarnos vis dar svarbiausia pagrindinė žaliava šiuolaikinei dešrų ir šaltų mėsos užkandžių gamybai. Aukštos kokybės natūralaus apvalkalo dėka dešrelės ilgai išlieka šviežios , išlaiko savo stiprų skonį ir aromatą. Šiuo metų mėsos perdirbimo įmonėms siūlome 3 kalibrų avių žarnas, puikiai tinkančias įvairiems gaminiams.

NATŪRALI ŽARNA – KOKYBIŠKAS PRODUKTAS

SŪDYTOS AVIŲ ŽARNOS

kalibrai:išeiga (kg/91 m) 
18/20 mm, 1A, AB 16-18
20/22 mm, 1A, AB 20-22
22/24 mm, 1A, AB 24-26
Sudytos Aviu Zarnos

Plonosios žarnos surišamos į ryšulius po 91 m. Žarnų diametras- nuo 16 iki 24 mm. Žarnos gerai išvalytos nuo serozės ir gleivinės. Išvalytos žarnos 30 dienų sūdomos sausai arba druskos tirpale.

„A” klasei priklausančios žarnos gali būti naudojamos tiek automatiniam, tiek rankiniam dešrų ir dešrelių susukimui. Taip pat avių žarnos naudojamos plonų ir aukščiausios rūšies vytintų dešrelių gamybai.

Natūralių žarnų privalumai:

  • natūraliame apvalkale dešros gali „kvėpuoti”,
  • optimaliai bręsta,
  • įgyja natūraliam produktui būdingą skonį ir aromatą.